Informatie & contact

Heijermans Coaching

mr. Herman Heijermans

postadres:
Geuzenkade 42-1
1056 KL Amsterdam

kantooradres:
Van Eeghenlaan 27
1071 EN Amsterdam

(m) 06 – 542 58 118
(t) 020 – 412 22 15

(e) info(at)hermanheijermans.nl   (verander “(at)” in “@”) of klik hier

KvK Amsterdam: 34333822
BTW: NL175452581B01

 


 

Ik ben erkend door de Noloc, de vakvereniging voor loopbaanprofessionals. Dit betekent onder meer dat ik mij houd aan de gedragscode en het privacy- en klachtenreglement van de Noloc.

Ik ben, als gecertificeerd stressmanagementdeskundige, tevens aangesloten bij de Van Dixhoorn Vereniging voor Adem- en Ontspanningstherapie (VDV).

Ik werk voor zowel particulieren als bedrijven en organisaties.

 


Tarieven

Ik reken verschillende tarieven voor bedrijven en particulieren. Tarieven voor particulieren zijn altijd inclusief BTW. Kosten voor loopbaancoaching zijn (onder voorwaarden) aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Dit dient u uiteraard ook zelf te checken bij de belastingdienst. Deze lijkt hier soms verschillend over te oordelen.

[ga naar tarieven]

 


Locatie

Mijn diensten zijn bedoeld voor cliënten in heel Nederland. Mijn uitvalsbasis is Amsterdam. Coaching is daar onder meer mogelijk in een representatieve ruimte nabij het Amsterdamse Vondelpark. Voorzover cliënten van ver(der) komen, blijken zij dikwijls bereid de reis naar Amsterdam te maken voor een of meer coachingsgesprekken; soms omdat zij dit combineren met andere activiteiten, maar ook wel omdat ‘er even uit zijn’ een prettige uitgangssituatie voor het ondergaan van coaching biedt.

Ook Skype of FaceTime, bellen en e-mail bieden de mogelijkheid te werken op afstand. Dat kan afwisselend met Face-to-face gesprekken.

 

Coachingsruimte met uitzicht op Vondelpark (Amsterdam)

 

[home]

FacebooklinkedinFacebooklinkedin