Herman Heijermans

Loopbaancoach Herman Heijermans

Ik ben sinds 2008 zelfstandig loopbaancoach en levenscoach. Volgde daarvoor onder meer een post-HBO-opleiding tot loopbaanadviseur. Nadien kwamen nog tal van workshops, aanvullende cursussen, beroepsgerichte seminars en intervisiebijeenkomsten. Bijblijven als coach is een kwestie van permanente educatie. Ik heb inmiddels vele cliënten met succes begeleid.
Daarnaast heb ik mij ook bekwaamd als adem- en ontspanningstherapeut volgens de Methode Van Dixhoorn.* Ik ben hiervoor gecertificeerd na het volgen van een driejarige opleiding.

 

en iets verder terug:

Ik ben afkomstig uit een artistiek milieu en heb een bont arbeidsverleden (filmwereld; rechterlijke macht; diverse andere banen). Heb onder meer een universitaire opleiding afgemaakt (rechten). Het coachen werd in mijn werkleven gaandeweg een rode draad. Ook kreeg ik steeds meer behoefte een eigen en vrije invulling aan mijn werkend bestaan te geven. De overstap naar een eigen praktijk als coach was daardoor een natuurlijke stap. Tot aan vandaag ben ik heel blij met die beslissing. Ik ontwikkel mij voortdurend en geniet van de contacten met mijn cliënten. Ik zie het als een voorrecht in hun levens een stukje met hen op te mogen lopen.

Ik ben ervaringsdeskundige als het gaat om het leren omgaan met stress en het durven maken van een totale ommezwaai. Ook weet ik heel goed welke prijs je betaalt als je in het leven voorbijgaat aan wat je echt wil. Ik heb een wat meer spirituele, maar ook een down-to-earth-kant: het een kan volgens mij niet zonder het ander. Verder houd ik mij naast het coachen ook bezig met muziek en schrijven. En ben vader van twee volwassen zonen. Ik heb als vrijwilliger gewerkt bij een telefonische hulplijn en een suïcide-preventie-lijn.

Wie voor mij kiest krijgt professionaliteit, humor, veel werk en- levenservaring, morele steun en inventiviteit.

[home]

FacebooklinkedinFacebooklinkedin